Op zoek naar een second opinion?

Soms wil je als ondernemer een onafhankelijk advies of een second opinion op het gebied van verzekeringen, maar ben je tevreden met je huidige adviseur of verzekeraar en niet van plan bij hen weg te gaan. Vaak laat je het er dan maar bij zitten, omdat je absoluut geen zin hebt in alle commerciële vervolgacties van een andere adviseur. Ook als accountant of jurist heb je vaak behoefte aan specialistische kennis voor je cliënten.

Geen commerciële follow-up

Als Registermakelaar in Assurantiën heeft Brouwer Zekerheid hiervoor dé ideale oplossing. Wij bieden je een uiterst gedegen second opinion tegen een aantrekkelijk tarief,  zonder enige verdere verplichting of ongewenste commerciële “follow-up”. Dat kan gaan over je complete risicoprofiel, over één verzekering, of een schade waar je niet uitkomt: wij geven een analyse waar je wat aan hebt!

Oplossingsgerichte second opinion

Onze second opinion is niet gratis, maar daar krijg je ook wat voor terug: een duidelijke probleemstelling en mogelijke oplossingsrichtingen. Dus géén rode of groene vinkjes op een standaardoverzicht.

En mocht je tóch besluiten om van onze volledige dienstverlening gebruik te maken, dan krijg je de kosten van het advies geheel of gedeeltelijk van ons terug.

Meer weten over onze second opinion?

Neem contact met ons op